Qui som?
gallery/sky

El segle XXI suposa una revolució educativa. L’avenç de les neurociències, i les noves possibilitat d’estudi del cervell fa que coneguem com amb més certesa com podem aprendre més i millor.

El Col·legi Sant Pau, amb el seu característic compromís amb la innovació com a punt de millora de l’acció educativa, va començar a investigar com incorporar els avenços neurocientífics al procés d’ensenyament-aprenentatge. En aquest context el curs 2015-16 es van fer unes aproximacions en recerca, que van culminar al 2017 amb l’organització del Congrés Internacional de neurocència educativa “EduMindUp!”, el primer congrés educatiu de la història de Tarragona i el primer congrés educatiu de neurociència educativa de tot Catalunya. 

Avui, aquella realitat fa que puguem aplicar els principis de la neurociència educativa al nostre Projecte Encaix. Així, comptem amb un programa d’Estimulació Primerenca i Mindfulness (Edumindfulness®) i desenvolupem una metodologia pròpia, els “Neuroambients® -  nests®”(espais d’educació de les Intel·ligències Múltiples, les emocions, el joc i la creativitat). En aquests neuroambients els diferents canals d’aprenentatge i les tecnologies són un mitjà més del procés d’ensenyament-aprenentatge (ICT program: IPADs, PDI, Ninus®, Robòtica educativa...)

gallery/tiposimbolemu-01